Projekter

PROJEKTER

Nedenstående er nogle af de projekter som jeg har lavet tidligere for nogle virksomheder.

SITPACK ATTACHMENT

Virksomhed:

Sitpack Aps  (https://sitpack.com/)

Om Sitpack

Sitpack'en er i sammenfoldelig stol, der komprimeres ned til størrelsen af en 50 cl øldåse. Den er lavet af glasfiberforstærket plastik for at sikre den stærke byggekvalitet. Sitpack er udviklet til brug ved stående skrivebord, jagt, festivaler og lignende aktiviteter.

Hvornår

Feb 2017 - Dec 2017

I dette projekt udviklede jeg en tilbehørsprodukt til det originale Sitpack-produkt. Jeg udforskede de forskellige problemer med længerevarende brug af Sitpack og udviklede et foldbart sæde, der kan fastgøres til Sitpack. Dette foldbare sæde øger støtteområde omkring sædebensknoglen, hvilket reducerer smerten og ømheden, samt fjerner trykket.

MOBIL PLANTEVÆG

Virksomhed:

Nature Impact A/S (https://natureimpact.com)

Om Nature Impact

Nature Impact sælger og monterer plantetage og plantevægge, for større og mindre enterprise. De har udviklet et specielt system til at styrre afvanding af planter i en væg, som giver en komplet grøn væg, ligesom i naturen.

Hvornår

Feb 2018 - Nov 2018

Dette projekt udviklede sig efter et møde med Nature Impacts produktansvarlige, som behøvede assistance i udviklingen af en mobil plantevæg. Her udviklede vi et mobilt plantesystem med fuldt automatiseret vandningssystem, som advarer hvis vandingstanken er ved at være brugt, eller der kommer frost, som kan skade planterne.

TABLE SETUP SYSTEM

Labmodul producerer og projektierer inventar til hospitaler, laboratorier og lignende. De har udviklet et modulsystem, som let kan skaleres alt efter kundens behov. De har desuden testet og udviklet mange af deres systemer.

Hvornår:

Aug 2016 - Jan 2017

Labmodul har haft kontakt med brugerne af deres løsninger, og på den baggrund udpeget et problem med bordende i omskiftende miljøer. Brugerne efterspurgte en hurtigt måde at ommøblere deres labtoratieinventar, så det blev tilpasset til deres arbejdsgang. Vi udviklede derfor et krogsystem, så man hurtigt og effektivt kan udskifte og/eller fjerne bordplader baseret på brugeres nuværende behov, uden at skulle tilkalde en tekniker/håndværker til det.

MUSIK I LEJET

Virksomhed:

Musik i lejet (https://www.musikilejet.dk/)

Musik i lejet er en 3-dages festival beliggende i Tisvildeleje i Nordsjælland. Festivallen huser tre scener og havde i 2017 10.000 gæster, samt 1500 frivillige. Festivallen er 100% drevet af frivillige.

Hvornår:

Jan 2017 - Jul 2017

Jeg stod til at ansvar for at udvikle nye elemter til at styrke atmosfæren omkring den ene af scenerne. Her udviklede jeg bla. en solparasol, som var dynamisk og stemningsfuld. Solparasollen blev udviklet af brandssikkert faldskærmsstof, pga brandsikkerhed, og elektrikerrør som gave en dynamiske svingninger ifht. vindens tilstand.

Copyright @ All Rights Reserved